Open training BrainBoost Verkooptactiek

De trainingsdagen beginnen om 09.30 en eindigen rond de klok van 17.00 uur. Bij inschrijving ontvangt u een bevestiging met informatie over de trainingslocatie. De kosten van deelname bedragen € 1.495,– excl. BTW en zijn inclusief:

  • Werkboek
  • Licentiekosten
  • Lunch, thee en koffie
  • Certificaat

De koopcultuur verandert snel. Enerzijds door schokkende (digitale) invloeden van buitenaf en anderzijds omdat we een nieuwe generatie kopers op de markt krijgen. Wat gaat er dadelijk winnen? Merkkracht, productkracht of verkoopkracht? Of misschien toch de digitale technologie?

We zien nu al belangrijke veranderingen ontstaan als het gaat om koopkracht, beleving en trouw. Dit vraagt om een andere manier van het laden van relatiemanagement, de manier waarop je communiceert over je producten en het verkopen van je toegevoegde waardes. Het dwingt ons om onze huidige manier van marketing en verkopen onder de loep te nemen.

Op zoek gaan wat ook nu nog werkt en ontdekken wat absoluut anders moet. Dat is de echte uitdaging voor ons verkoopvak. Scherp evalueren wat beter kan, wat anders kan, wat er bij de klant van nu past.

Daar heb je nieuwe inzichten voor nodig. Tegelijkertijd vraagt dit lef en moed om je bestaande routines ter discussie te stellen en waar nodig los te durven laten. Het veroorzaakt tegelijkertijd angst en onzekerheid. Want stel je voor als het niet werkt. Heb ik dan nog bestaansrecht als verkoper?

Het loslaten van het oude, zonder precies te weten wat daarvoor in de plaats komt, is niet voor iedereen even makkelijk. Helaas is deze angst en onzekerheid de belangrijkste reden waarom men het toepassen van nieuwe vaardigheden en inzichten uitstelt. Pas als de situatie onhoudbaar wordt, durft men echt te kiezen en in beweging te komen. Een mentale shift die dan onontkoombaar is, maar die is gebaseerd op het voorkomen van verlies in plaats van creatie. Kortom, tijdig veranderen kost energie, pijn en het overwinnen van je angst.

Met de training BrainBoost Verkooptactiek maken wij verkopers mentaal sterker, lenig in het veranderen, scherper in het verkopen en vaardig in het toepassen van de nieuwste (neurocognitieve) verkooptechnieken. Minds.Set.Sales noemen we dat.

De training is geschreven en wordt gegeven door Harrie van Heck.

Schrijf nu in door het formulier in te vullen.

Inschrijfformulier BrainBoost Verkooptactiek

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. (Spelregels bij inschrijving en algemene voorwaarden)